Heerlijk, ik kan echt genieten van de winter! Vooral als er een laagje sneeuw ligt of wanneer er geschaatst kan worden op natuurijs. Ik wil dan ook lekker buiten zijn. Hardlopen of wandelen bijvoorbeeld. Warm gekleed, muziekje aan en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Wie denkt dat je alleen in de zomermaanden outdoor activiteiten kunt doen, heeft het mis. ;) Juist in de winter kan het fijn zijn om samen met je vrienden, familie of collega’s lekker actief bezig te zijn in de frisse buitenlucht. Benieuwd wat je allemaal samen kunt doen in de winter? Bekijk ons overzicht met de leukste en avontuurlijkste winteractiviteiten op de mooiste plekjes!

Hier een aantal uitgelichte unieke winteractiviteiten:

Winteractiviteit #1: Survival kerstborrel

Wil je samen met collega’s eens wat anders doen dan een ‘gewone’ kerstborrel? Ga samen survivallen en ontdek welke collega met gemak in de touwen klimt en wie de rest er doorheen praat en helpt met een grap en een zetje. Van al dat klimmen wordt je vanzelf warm en anders wordt je dat wel bij het zelfgemaakte kampvuur. Sterke verhalen kunnen onder het genot van een drankje worden gedeeld!

winteractiviteit

Winteractiviteit #2: Winteruitje Blokarten/Powerkiten

Samen met je vrienden of familie een dagje naar Ameland? Maak je dan klaar voor een avontuur op het strand! Race met een Blokart tot wel 60 kilometer per uur langs het water en probeer de Powerkite onder controle te krijgen. Moet je even bijkomen van al die snelheden? Dat kan bij het vuur met glühwein. ;)

winteractiviteit

Winteractiviteit #3: Paintball Leeuwarden #bynight

Je krijgt gegarandeerd een adrenalinekick als je gaat painballen, maar het wordt nóg spannender als je gaat paintballen in het donker! In de winter worden de dagen steeds korter, een perfect moment om samen met vrienden te kiezen voor dit winteruitje. Durf jij het aan?

winteractiviteit

Winteractiviteit #4: Familie wintersurvival

Lekker vies worden, klauteren over de hindernissen en hilarische momenten … Dat ga je beleven tijdens deze familie wintersurvival! Wees gerust, in de winter worden geen wateronderdelen gebruikt, dus je blijft lekker droog. ;) Na afloop kun je lekker opwarmen bij het kampvuur met warme chocolademelk of glühwein. Wie is het best in boogschieten, denk je? En lukt het tante Alie om over de hindernisbaan te komen? Ontdek het zelf met dit uniek samengestelde winteractiviteit!

winteractiviteit

Nieuwsgierig geworden naar de rest van de winteractiviteiten? Check hier het overzicht met alle winteruitjes die wij voor jou geselecteerd hebben. Beleef een geweldige winter met deze unieke outdoor winteractiviteiten! Bij ons boek je arrangementen waarin alles voor je geregeld wordt; super makkelijk, met 1 klik op de knop. ;)