De eerste werkdag na de vakantie is weer aangebroken. Samen met Daisy enthousiast de laptops weer opengeklapt en aan het werk gegaan. Tussen het tikken en maken van nieuwe plannen door merkten wij dat we heel wat bij te kletsen hadden over onze vakantie en de gebeurtenissen van de laatste tijd. Dus spontaan een lekkere bbq aan onze werkdag vastgeplakt met mannen en kindjes. Maarja.. dit is natuurlijk een uitzondering ;) 

Dit deed mij nadenken over hoe goed het is om een nieuwe verse start te hebben samen met je collega’s! Even lekker de tijd om de vakantie-avonturen met elkaar te delen, bij te kletsen en te dromen over het nieuwe werkjaar. Samen met je collega’s iets nieuws doen in een andere omgeving zorgt ervoor dat je echt even de tijd hebt voor elkaar en daarmee elkaar meteen beter leert kennen. 

Iedereen blij!
Een Outdoor uitje hoeft natuurlijk niet altijd sportief te zijn. Het kan ook een creatieve invulling krijgen! Wat ik de leukste creatieve uitjes vind in Noord-Nederland? Hieronder heb ik voor je een overzichtje gemaakt:

Workshop Outdoor Fotografie in #Friesland en #Groningen

Ik was verbaasd over de mooie natuur in Friesland en toen ik de foto’s zag van de fotografie workshop in Groningen was ik ook even stil. Wat zijn er toch unieke plekjes die te ontdekken zijn. Je kijk op de natuur verandert ook wanneer je foto’s gaat maken. Alsof je er meer bewust en gedetailleerd naar gaat kijken. Zo leuk! Bij deze workshop leer je van een Pro hoe je de camera het beste kunt gebruiken en de natuur het mooist op de foto kunt zetten.

Soepexpeditie in het mooie #Drenthe

Nog zo’n creatief uitje waarbij je uitgedaagd wordt om raadsels op te lossen en wat uitdagingen aan te gaan! Ontdek de kooktalenten van je collega’s door samen met de gewonnen ingrediënten een heerlijke soep te maken op een kampvuur #outdoorcooking. Stiekem hoop ik dit uitje ook uit te voeren met heel team OutdoorNL, want ik vind het een mooie combi van actief, creatief en het hebben ‘quality time’ wat rondom het kampvuur wordt gefaciliteerd.

Workshop Outdoor Schilderen in #Leeuwarden

In Friesland heb je van die prachtige stukjes natuur waar je even bij stil wilt staan. Door een kunstenares worden jij en je collega’s geholpen en meegenomen in het creatieve proces van schilderen. Midden in de natuur!

Go With A Pro in #Groningen, #Friesland Leeuwarden of omgeving


Voor een grotere groep is dit een topper! We putten uit ons brede netwerk van pro’s op het gebied van outdoor leven, creëren, vitaliteit & sport die jou mee nemen in hun passie om een fantastisch programma neer te zetten voor jong en oud, voor wie sportief wil, of meer creatief.

Wij zorgen er altijd voor dat de uitjes uitgevoerd worden op unieke plekjes. Wij blijven altijd zoeken naar  inspirerende omgevingen en mooie routes door de natuur. Wij zijn weer volop aan het werk, dus jullie zullen de komende periode nieuwe unieke plekjes en avontuurlijke uitjes voorbij zien komen op OutdoorNL!