Zoektocht naar de meest leuke en unieke uitjes!

Scrollend over het internet, rondspeurend via #hashtags op instagram en op facebook de meest creatieve zoekwoorden intikken, zoekend naar: de allerleukste en meest unieke uitjes in Nederland!

YES, gevonden! 

Via #jongensindemodder (jaja, de zoektocht werd steeds orgineler) kwam ik uit bij …. onze nieuwe partner: SEC-Survivals!

Een instagram-pagina die plezier, actie, originaliteit en crazy momenten uitstraalt waar bij (ik weet het vrijwel zeker) automatisch een glimlach op iedereen z’n gezicht verschijnt.

Voor ieders leeftijd, niveau en verschillende wensen bieden ze fantastische uitjes en arrangementen aan in hun eigen Outdoorpark en Pandahut (de gezellige blokhut met ruim terras)! Van extreme vrijgezellenfeesten tot creatieve kinderfeestjes en gezellige familiedagen of bedrijfsuitjes. Ik klikte automatisch door en kwam in contact met een heel mooi bedrijf!

De leukste uitjes in Almere voor jou op een rijtje:

Ik sta te popelen om de leukste, unieke en nieuwste uitjes met jullie te delen die nu op onze website staan!

1. Het Survival vrijgezellenfeest!

“Hou je vast!!!” De dag waar je al zo lang op zit te wachten. Eindelijk… je beste vriend of vriendin gaat trouwen! Dankzij het ruime programma is er keuze uit verschillende arrangementen, ook incl. een uitgebreide borrel, bbq en nog veel meer extra’s. De activiteiten worden aangepast op ieders eigen niveau. Lekker uitdagend of juist iets minder pittig. Weet wel… maak het de vrijgezel niet te makkelijk ;)
Bekijk dit uitje!

2. Het ultieme kinderfeest! Je eigen boog maken en er mee leren schieten! In combinatie met je helemaal uitleven met al je vrienden op de enorme survivalbaan. Kortom, het kinderfeest om nooit meer te vergeten :)
Bekijk dit uitje!

2. Expeditie Robinson, op het strand!

Word meegenomen op een echte Expeditie! Dit programma doet een beroep op samenwerking, creativiteit, communicatie en een beetje (toch wel…) inspanning en doorzettingsvermogen. Dit allemaal op het prachtige strand in Almere. Beleef hilarische momenten in combinatie met gevarieerde teambuilding-opdrachten!
Bekijk dit uitje!

4. Outdoor Games, Bedrijfsuitje

“Gedragen worden door je collega’s” Een speciale en bijzondere dag! Volledig  het teken van samenwerking, creativiteit en competitie. Beleef hilarische momenten in combinatie met actie en veel plezier! Geen zorgen… kracht en sportiviteit zijn minder belangrijk ;)

Gebruik je concentratie in de ochtend met een workshop schieten. Na een uitgebreide lunch start de speelse wedstrijd waar iedereen aan kan deelnemen. Van een hilarische dronkenmansrace tot een skiloop en nog veel meer!
Bekijk dit uitje!

5. Survival vriendenuitje

Als laatste uit een reeks fantastische uitjes wil ik deze ook graag benoemen! Kies voor een bijzondere dag samen met al je vrienden, waarin je geniet van elkaars “blunders”, gezelligheid en unieke activiteiten die je niet iedere dag met elkaar meemaakt. Een volledig verzorgde dag voor ieders niveau!
Bekijk dit uitje!

Let’s go!
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze uitjes? Bekijk het volledige aanbod in Flevoland/Almere! 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *