Ontdek Outdoor Bakkeveen

Net als veel mensen uit de hele regio wandelen Wiebren en ik af en toe het mooie Bakkeveen voor een ontspannen (zondagmiddag) wandeling, genietend van een prachtig stukje gevarieerde natuur in Friesland. Bakkeveen heeft bos, heide, zandvlakte, grasvlaktes, een pittoreske dorpskern met gezellige horecagelegenheden en meer, waar wij, toeristen, maar zeker ook mensen uit de regio blij van worden.

Johan en Greetje Scholte van buitensportbedrijf ‘Outdoor Bakkeveen’ maken dankbaar gebruik van de prachtige omgeving waar hun bedrijf zich bevindt om uitjes te organiseren voor uiteenlopende doelgroepen. Zelf bouwden ze een survivalbaan naast het zwembad, en ‘bospaviljoen’, vlak bij de uitkijktoren aan de rand van zandvlakte.

Voor een actief uitje in de natuur ben je hier dus absoluut aan het juiste adres. We hebben Greetje en Johan leren kennen als bevlogen ondernemers die veel waarde hechten aan een gepassioneerd en kundig team instructeurs die voor iedereen een geslaagd uitje garanderen. Ontdek de leukste uitjes op deze locatie op onze site en boek direct een memorabel uitje voor jouw groep!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *