Jaaa het is weer vakantie! Een tijd waar je al zo lang naar uit kijkt! Nu heb je weer tijd voor een heerlijk sportief zonnig dagje 🌞, een avontuurlijke dag afsluiten met een koud biertje aan het strand, tijdens een uitje je verwonderen over hoe mooi Nederland is… 

Heb je al gedacht aan een zomeruitje voor het hele gezin of er ‘spontaan’ op uit met je vrienden? Ontdek de omgeving in combinatie met geweldige sportactiviteiten, op (of in…) het water, in de prachtige natuur, met veel of wat minder uitdaging! Oftewel, ben je ready voor de gekste ervaringen? Wij hebben de leukste inspirerende uitjes voor jou zomer! Op één overzichtelijke pagina!

Hieronder een paar uitgelichte uitjes en tips:

Vriendenexpeditie in #Leeuwarden #Ameland #Lauwersmeer #Groningen #Almere

Grappige verhalen en mooie gebeurtenissen creëeren. Deze arrangementen zijn niet alleen erg vermakelijk maar ook leerzaam en uitdagend. Beleef met je vrienden een speciale expeditie, denk hierbij aan #survivallen #boogschieten #geogames en nog veel meer! Combineer dit met een uitgebreide bbq, lekkere lunch of gezellige borrel. 

Unieke avonturen voor de hele familie in #Drenthe

In Drenthe hebben we een prachtig aanbod voor familie’s en groepen vrienden. Een uitdagende soepexpeditie, expeditie robinson activiteiten en leerzame bushcraft.

De soep-expeditie is een uniek uitje, waarbij je uitgedaagd wordt om raadsels op te lossen en uitdagingen aan te gaan! Lekker buiten bezig zijn en voor alle leeftijden goed te doen!

Beleef outdoor op een nieuwe manier met Bushcraft! In de natuur zijn en leren om vanuit de natuur te kunnen leven. Niet alleen kijken, maar ook leren en weten hoe dit te gebruiken :)

Citygames door heel Nederland!

Ready for adventure? Ontdek een nieuwe of je eigen stad op een geheel unieke manier.
Je herkent je rustige oom of oma niet meer terug als ze bloedje fanatiek worden om het maximale aantal punten te halen binnen deze online outdoor game! Denk, puzzel en speur mee en scoor extra punten onderweg bij de  ‘team challenges’ waarin je weer heel anders uitgedaagd wordt!

CityGame ‘Geocachers van Toen’ (Kies je stad!)
CityGame ‘Geldchaos’ (Harderwijk)

Clinics #zon #zee #strand

Altijd al willen leren surfen, kitebuggyen, brandingraften of een mooie combi? We hebben een prachtig aanbod aan de Nederlandse kust.

Beleef een geweldige vakantie met dit speciale zomeraanbod, de mooiste uitjes op unieke locaties! Bij ons boek je arrangementen waarin alles voor je geregeld wordt; super makkelijk en everything settled met 1 druk op de knop! 😉

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *