Hoi! Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze vacature! We hebben inmiddels al veel leuke reacties gekregen en zijn bezig om gesprekken te voeren. Houd ons in de gaten op Facebook en Instagram als je wilt weten wanneer zich weer een kans voordoet om te solliciteren.
—————————————————————————–
Origineel bericht:

Vanwege naderend zwangerschapsverlof van Jildou en mij zoeken we iemand die ons werk binnenkort over kan nemen! Om ook deze winter tijdens onze afwezigheid het aanbod van avontuurlijke uitjes op outdoornl.nl uit te breiden en te zorgen dat we alle nieuwe uitjes lekker verkopen zoeken wij per direct een communicatie/media/marketing topper met een beetje gevoel voor humor, vol creativiteit en de durf om te proberen.

Wij houden ons nu vooral bezig met:
… het aanschrijven van nieuwe partners, uitbreiden van aanbod bij huidige partners, het schrijven van blogs, maken van posts op social media, bedenken van goede webteksten voor nieuwe uitjes. Ook klantcontact en het organiseren van onze OutdoorNL celebration als afsluiting van het jaar 2019 pakken we er oa bij en het kan nodig zijn bij te springen bij een klus op maat/event-management vanuit onze ‘Avontuurmakers’ tak.

We nemen je graag t/m half oktober hierin mee en dragen deze werkzaamheden dan graag aan je over t/m maart 2020. Als jouw werk in deze periode z’n vruchten afwerpt is er na ons verlof een grote kans dat we je er ook dan graag bij houden in ons team.

Wij zoeken jou als je:

 • Inspirerend, vlot, creatief en hip kunt schrijven. (Zoals je met een vriend praat, ‘zeg maar’ ;-) en dan toch ook nog ‘professioneel’ en in correct Nederlands. Leuke uitdaging?)
 • Het leuk vindt om de mooiste plaatjes en filmpjes te zoeken om je boodschap te versterken. 
 • Goed zelfstandig kunt werken vanuit gegeven kaders…
 • … En weet je wanneer je om hulp of een stukje samenwerking moet vragen 
 • Facebook posts laat shinen en betaalde campagnes kunt ontwikkelen
 • Aan de slag wilt met Instagram & Pinterest!
 • Kunt werken met WordPress of vergelijkbaar CMS
  (ervaring is een pre, geen vereiste)
 • Op creatieve wijze ons  klantenbestand van mails wilt voorzien die ze leuk vinden om te lezen.  
 • Een beetje SEO kennis hebt, om Google in te palmen met zoekmachine vriendelijke teksten

Het is handig als je er ook van houdt om buiten er op uit te gaan of liever nog de buitensport-branche al een beetje kent van binnenuit. 

Wij bieden:

 • Vergoeding op uurbasis. Jij houdt zelf je uren bij en we vertrouwen je dat je het beste uit je tijd haalt. Richtlijn is 16 tot 20 uur per week. Dit kan de ene week meer zijn, de andere week minder.
 • Een contract van september t/m maart, met kans op verlenging.
 • Veel ruimte voor eigen ideeën! We laten je graag meekijken met alles en zien graag dat je met eigen projecten en plannen komt naast het standaard uit te voeren werk.
 • Een spontane laagdrempelige werksfeer waarin we allemaal collega’s zijn, eigenaar, in dienst of stagiair; iedereen is belangrijk en we zien iedereen graag tot z’n recht komen.
 • We denken graag mee met jouw persoonlijke doelen zodat jij je verder kunt ontwikkelen.
 • Je kunt per direct beginnen, zodat je nog een maand of 1,5 mee kunt draaien in het huidige team voordat je echt het stokje overneemt. 

Wie zijn wij?

Via ons platform bieden we groepsuitjes die altijd avontuurlijk, outdoor, veilig en gezond zijn. We helpen zo mensen die er op uit willen, met het gemakkelijk ontdekken, boeken en genieten van hun outdoor arrangement, georganiseerd door de beste lokale partner-organisatoren, op de mooiste locaties in Nederland.

Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje, van Ameland tot Maastricht. We laten het aanbod groeien door samenwerkingen aan te gaan met unieke activiteit organisatorenen horeca ondernemers. Samen maken we de mooiste arrangementen voor ieder moment. Benieuwd? Kijk eens op: www.outdoornl.nl. en outdoornl.nl/word-partner-organisator/

Interesse?

Denk je nu, “Yes, dit is voor mij!” En wil je dolgraag zo snel mogelijk beginnen?  Stuur dan je CV en een korte motivatie (inclusief dat waar je het meest blij van wordt in deze vacature) naar daisy@outdoornl.nl. Ook voor vragen kun je bij mij terecht. Bellen kan ook naar: 085-3035668

Ik hoop je snel te spreken!
Groetjes Daisy

OutdoorNL

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *