Stagiairs – (communicatie/media/marketing toppers) gezocht!

Om het aanbod aan avontuurlijke uitjes op outdoornl.nl uit te breiden en te zorgen dat we alle nieuwe uitjes lekker gaan verkopen zoeken wij communicatie/media/marketing toppers met gevoel voor humor, vol creativiteit en lef om ons af en toe een stel kritische vragen te stellen!

Heb jij zin om het meeste uit je stage te halen op alle fronten en kun je goed zelfstandig met kleine, en grotere, projecten aan de slag? Wij werken veel samen, dus een stuk teamwerk moet je liggen. Het is leuk als je er ook van houdt om buiten er op uit te gaan, maar zo niet dan word je er waarschijnlijk vanzelf net zo blij van als wij!

 

Jij kunt (of gaat vol voor het leren van):

 • Inspirerend, vlot, creatief en hip schrijven. (Zoals je met een vriend praat, zeg maar ;-) en dan toch ook nog ‘professioneel’ en in correct nederlands. Leuke uitdaging?)
 • Zoeken naar de mooiste plaatjes en filmpjes om je boodschap te versterken.
 • Facebook posts laten shinen en betaalde campagnes ontwikkelen
 • Aan de slag met Instagram & Pinterest!
 • Werken met WordPress (dat is het systeem dat ons helpt de site te bouwen)
 • Mailchimp volop inzetten om ons klantenbestand van mails te voorzien die ze leuk vinden om te lezen.  
 • Google inpalmen met zoekmachinevriendelijke teksten en advertentie campagnes.

Wij bieden:

 • Veel ruimte voor eigen ideeën! We laten je graag meekijken met alles en zelf je projecten of taken kiezen.
 • Een spontane laagdrempelige werksfeer waarin we allemaal collega’s zijn, eigenaar, in dienst of stagiair; iedereen is belangrijk en we zien iedereen graag tot z’n recht komen.
 • Toffe, flexibele werkplekken in of rondom Leeuwarden.
 • We denken graag mee met jouw stage opdracht vanuit je studie.
 • Een stage bij OutdoorNL is je ultieme kans om je snel en breed te ontwikkelen in de online marketing van een start-up!

Wie zijn wij?

Via ons platform helpen we mensen, die er op uit willen, met het gemakkelijk ontdekken, boeken en genieten van hun outdoor arrangement, georganiseerd door een groeiend netwerk van de beste lokale aanbieders, op de mooiste locaties in Nederland.

Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje, van Ameland tot Maastricht. We laten het aanbod groeien door samenwerkingen aan te gaan met unieke activiteit organisatoren. Samen maken we de mooiste arrangementen voor ieder moment. Benieuwd? Kijk eens op: www.outdoornl.nl.

Interesse?

Denk je, “Yes, dit is voor mij!” En wil je dolgraag zo snel mogelijk beginnen?  Stuur dan je CV en een korte motivatie (dat waar je het meest blij van wordt in deze vacature) naar daisy@outdoornl.nl. Ook voor vragen kun je bij mij terecht. Je kunt op elk moment beginnen. 1 dag per week of fulltime afstudeerstage? Iedereen is welkom! We vinden het leuk om je te begeleiden en er is altijd werk genoeg.

 

Ik hoop je snel te spreken!
Groetjes Daisy, OutdoorNL

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *